Over Ravam-Tools

Ravam-Tools is importeur van de gerenommeerde merken: Paoli en Elektron. In juni 2009 is het bedrijf opgericht door Jaap Bos en Willem van Wijk. Zij kregen de mogelijkheid om het importeurschap van Paoli over te nemen van Ravam. Dit maakt Ravam-Tools de enige importeur van Paoli in de Benelux.

De missie van Ravam-Tools is een reeds gerenommeerd bedrijf stabiel in de markt te houden en uit te breiden. Hierbij staan  service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Ravam-Tools is niet alleen importeur van Paoli maar ook importeur van Elektron accu service equipement. Daarnaast is Ravam-Tools dealer van: Sonic handgereedschappen en opbergsystemen, Ravaglioli banden de- en monteer, Ravaglioli balanceer apparatuur, Ravaglioli hefbruggen, Amco en Creemers compressoren, Sicomat leidingsystemen, Prevost en Oetiker veiligheidskoppelingen, Samoa olie en vetpompen.

Tevens heeft Ravam-Tools inmiddels een uniek reparatiecentrum waardoor relaties geen stilstand hebben door defecte apparatuur.

Tot slot kan Ravam-Tools complete werkplaatsinrichtingen verzorgen, een jarenlange ervaring hierin en samenwerking met goede toeleveranciers is hiervoor een waarborg voor hoogwaardige installaties.

Wij zijn importeur van: Paoli luchtgereedschappen, Paoli krikken en Elektron accu service equipment. 

Tevens is Ravam-Tools dealer van: Sonic gereedschappen en opbergsystemen, Ravaglioli banden de- en monteer, Ravaglioli balanceer apparatuur, Ravaglioli hefbruggen, Creemers en Amco compressoren, Sicomat leidingsystemen, Prevost en Oeitiker veiligheidsluchtkoppelingen en Samoa olie en vetpompen.

Ook heeft Ravam-Tools regelmatig gebruikte equipement in huis, indien u hier interesse in heeft kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken.


Importeur in de Benelux

RP-Tools
Paoli Motorsport
Paoli
Paoli ATEX
Elektron
Ekyma ultrasoon
Rapid

Producten aanbieden

Dealer in de Benelux