Milwaukee

Milwaukee

DEALERSCHAP MILWAUKEE

Sinds 2014 verkoopt en levert Ravamtools Milwaukee gereedschappen en accessoires.
Ravamtools is trots om te melden dat zij met ingang van 1 mei 2015 tot de officiele dealers van Milwaukee behoord.

Deze wereldwijde organisatie die zijn oorsprong in Amerika heeft, maakt het verschil op de markt aangaande elektrisch gereedschap.
Met eigen zintuigen heb ik kunnen ervaren in Windingen Duitsland hoe Milwaukee bezig is om continu het productontwikkelproces op een hoog niveau te houden.
Bij Milwaukee is: “Heavy Duty” meer dan alleen een slogan. Het is een belofte uitsluitend topkwaliteit te leveren aan de professionele gebruikers. In het klakkeloos op de markt brengen van machines heeft Milwaukee nooit veel heil gezien. Om de simpele dat u niet bent geïnteresseerd in een product, maar in de mate waarin de eigenschappen van dat product zich laten vertalen in termen van beter, sneller, betrouwbaarder en veiliger werken. Bij Milwaukee en Ravamtools bent u dan aan het juiste adres.
Ravamtools kan u dus vanaf heden het complete programma van Milwaukee bieden op het gebied van elektrisch gereedschap en accessoires.
MILWAUKEE HEAVY DUTY GARANTIE
Kwaliteit heeft natuurlijk zijn prijs, maar geeft ook rust. Want op een Milwaukee kunt u altijd absoluut vertrouwen. Milwaukee geeft op haar volledige gereedschappenprogamma maar liefst 3 jaar garantie en op alleen Redlithium-Ion accu’s 2 jaar garantie.
Belangrijk is daarom om uw Milwaukee tool te registreren om aanspraak te maken op deze verlengde garantie. NOTHING BUT HEAVY DUTY.

Product aanbiedingen

Dealer in de Benelux