Over Ravam-Tools

Ravam-Tools is importeur van de gerenommeerde merken: Paoli en Elektron. In juni 2009 is het bedrijf opgericht door Willem van Wijk. Hij kreeg de mogelijkheid om het importeurschap van Paoli over te nemen van Ravam-Internationaal. Dit maakt Ravam-Tools de enige importeur van Paoli in de Benelux.

De missie van Ravam-Tools is een reeds gerenommeerd bedrijf stabiel in de markt te houden en uit te breiden. Hierbij staan service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Ravam-Tools is niet alleen importeur van Paoli maar inmiddels ook importeur van Elektron accu service equipement en Goodtool arbo hulpmiddelen. Daarnaast is Ravam-Tools dealer van: Sonic handgereedschappen en opbergsystemen, RP-Tools banden de- en monteer, RP-Tools balanceer apparatuur, RP-Tools hefbruggen, Amco en Creemers compressoren, Sicomat leidingsystemen, Prevost en Oetiker veiligheidskoppelingen, Meclube werkplaatsapparatuur, Milwaukee accugereedschap, Samoa olie en vetpompen.

Arbo gerelateerde hulpmiddelen van Goodtool t.b.v. het de- en monteren van zware onderdelen zoals; remschijven en remklauwen. Accu’s etc.

Tevens heeft Ravam-Tools inmiddels een uniek reparatiecentrum waardoor relaties geen stilstand hebben door defecte apparatuur.

Ook heeft Ravam-Tools regelmatig gebruikte equipement in huis, indien u hier interesse in heeft kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken.

Tot slot kan Ravam-Tools complete werkplaatsinrichtingen verzorgen, een jarenlange ervaring hierin en samenwerking met goede toeleveranciers is hiervoor een waarborg voor hoogwaardige installaties.

Importeur in de Benelux

RP-Tools
Paoli Motorsport
Paoli
Paoli ATEX
Elektron
Ekyma ultrasoon
Rapid

Product aanbiedingen

Dealer in de Benelux