Menu producten

Ravaglioli

Ravaglioli

Dealer van Ravaglioli producten
Ravam-Tools is dealer van Ravaglioli werkplaats equipement. Wij leveren Ravaglioli banden de- en monteer, Ravaglioli balanceer apparatuur en Ravaglioli hefbruggen.

Historie Ravaglioli
Ravaglioli is in 1958 in Bologna opgericht als fabrikant van apparatuur voor auto onderhoud en reparatie. In 1981 is Ravaglioli verhuist naar het huidige hoofdkantoor in Pontecchio Marconi. Later volgde een uitbreiding en modernisering van het hoofdkantoor over een oppervlakte van 80.000 vierkante meter, waardoor Ravaglioli nu een werkgebied van 32.000 vierkante meter heeft.

In 1997 werd er een nieuwe productie-eenheid opgericht in Ostellato (Ferrara). De productielijnen van bandenwisselaars en balanceermachines zijn gevestigd in dit pand. Sinds 1998 is er een nieuwe eenheid voor de productie van wiel uitlijning en het testen van rijplaten operationeel. De fabriek is gevestigd in Trana, in de buurt van Turijn. Sinds 2006 is de productie organisatie uitgebreid met een fabriek in het Reggio Emilia gebied. Deze fabriek is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van top range banden wisselaars en accessoires voor de bandenservice.

 

Product aanbiedingen

Dealer in de Benelux

Vragen? Stuur een WhatsAppje!