Menu producten

Installatietechniek Woerden start met Milwaukee gereedschap

Installatietechniek Woerden heeft in overleg met Ravamtools besloten tot aanschaf van een uitgebreide Milwaukee installatie set.
De activiteiten van Installatietechniek Woerden bestaan uit; alle voorkomende C.V.werkzaamheden, dakrenovaties en verder alle voorkomende loodgieters werkzaamheden.
Milwaukeetools, heeft volgens Dhr. R. Bos, eigenaar en oprichter van Installatietechniek Woerden “het meest geavanceerde snoerloze systeem”, op gebied van accugereedschap.
Het almaar groeiende Milwaukee M18 systeem biedt een installatiebedrijf ongekende mogelijkheden. Maar liefst 10 verschillende machines zijn uitgezocht, in overleg met Ravamtools. Het totale pakket is voorzien van 4 accu’s en 2 laadstations.
Het Milwaukee M18 installatie pakket bestaat uit;
Hydraulisch perspistool, klopboormachine, stofafzuigset, Compact slagboormachine, compactslagschroevendraaier, haakse slijpmachine, reciprozaag, decoupeerzaag, cirkelzaag en arealamp.
Door niet voor iedere machine een aparte accu nodig te hebben inclusief lader kunnen de aanschafkosten laag gehouden worden. Dit is voor een startend bedrijf van wezenlijk belang.
Dit samen met de gratis verlening van de garantie periode van 1 jaar op de accu’s heeft Dhr. Bos doen besluiten om tot aanschaf van Milwaukee over te gaan. Milwaukee geeft dan dus 3 jaar garantie op de accu. Tevens was hij bekend met de service en kwaliteit geleverd door Ravamtools.

Dhr. Roy Bos
E-mailadres: installatietechniekwoerden@ziggo.nl
Tel.mob: +31 (0)6 12637131

Product aanbiedingen

Dealer in de Benelux

Vragen? Stuur een WhatsAppje!