Mega Trucks Festival

Mega Trucks Festival, een gezellig evenement voor iedereen!

Alweer de zesde editie van het Mega Trucks Festival staat voor de deur. Op zaterdag 14 en zondag 15 december openen de deuren van de Brabanthallen voor chauffeurs, hun gezin, familie, vrienden en een ieder die de transportsector een warm hart toedraagt. Twee sfeervolle dagen, met een goed gevuld programma, live muziek, demonstraties, vrachtwagens en volop kinderentertainment.

Bedrijfswagenhal

Nieuw dit jaar is de Bedrijfswagenhal, waar importeurs en dealers zijn samengevoegd. Hier tonen de verschillende truckmerken hun laatste innovaties en technologische snufjes. Neem een kijkje bij de dit jaar geïntroduceerde Iveco S-Way, de nieuwe Mercedes Actros met MirrorCam en de stoere Tatra’s. Maar ook de DAF Van Hooft Showstraat is terug, net als de stands van MAN, Renault en Volvo Trucks. Aangevuld met een indrukwekkende en exclusieve verzameling oldtimers van A.G. van Geffen Transportbedrijf B.V. Zij stellen o.a. Opel Bliz, Bedford en oudere DAF trucks tentoon en geven graag uitleg en informatie.

In deze hal zijn ook volop activiteiten, zoals de radiografische modelbaan van T.M.L. die speciaal vanuit het Belgische Limburg naar de Brabanthallen afreizen om hun kunsten op het aangelegde parcours te tonen. Opleidingscentrum V-Tas biedt de jongere bezoekers de mogelijkheid hun ‘hijscertificaat’ te halen en Den Hartogh Logistics zal een demonstratie overpompen verzorgen.

De Beste Vaklui rijden bij…

In samenwerking met Scania Nederland en O.S.C. (Overkoepelende Stichting Chauffeurs-activiteiten) vindt op zaterdag de wedstrijd “De Beste Vaklui rijden bij…” plaats. Deelnemers dienen op het buitenterrein enkele behendigheidsproeven te doen en maken een testrit zuinig rijden. Voor het publiek is dit binnen op schermen te volgen en worden tussenstanden van minuut tot minuut gepubliceerd. Wie gaat er straks met de hoofdprijs vandoor?

Scania verzorgt samen met menig eigen rijder uit binnen- en buitenland een waar V8 spektakel. Door het land is afgelopen maanden op verschillende locaties ‘de nacht van V8’ georganiseerd. In december sluiten zij dit thema af in de Brabanthallen. En in dezelfde hal plaatst Buffl Customizers ‘dikke wagens’ die voor hun klant tot een waar thuis zijn gemaakt. Tenslotte breng je als chauffeur de meeste tijd in de cabine door en daar dien je dan ook van te genieten. Zij tonen het graag aan het publiek.

Live muziek

RadioNL, het Hollandse Hart van de regio brengt verschillende artiesten mee naar Den Bosch. Zij zullen live optreden, aangevuld met verschillende activiteiten en spelletjes. Neem plaats op het grote terras, terwijl de allerkleinsten zich vermaken in de Kids Corner. Kinderen kunnen plaatsnemen in de zweefmolen of zich uitleven op het springkussen. Lekker

knutselen, Mega Trucks Festival memory spelen of deelnemen aan de speurtocht. Ook de indoor zandbak komt terug, vol met speelgoed van Polesie en de Mammoet Store.

In Hal 6 zal vereniging De Bouwsteen Lego bouwwedstrijden organiseren. In de verschillende leeftijdscategorieën zijn beide dagen leuke prijzen te winnen. En voor wie inspiratie wil opdoen, in de Avenue staan vijftien deelnemers met Lego en Miniatuurkermis opgesteld. Wie denkt dat Lego alleen voor de kleinsten is, heeft het écht mis.

Chauffeursmarkt

Voor wie op zoek is naar schaalmodellen, kleding, truckaccessoires, poetsmiddelen, zendapparatuur en leuke gadgets, is van harte welkom op de chauffeursmarkt. Maar ook door alle hallen heen, staan verschillende standhouders opgesteld. Hier kun je terecht voor opleiding, nascholing, code 95 en (uitzend)werk. Voor wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in techniek of transport is van harte welkom.

Vanwege verschillende incidenten, wil Rijkswaterstaat op ludieke wijze aandacht vragen voor hoogtebeperkingen in transport. Zij staan in hal 2 met verschillende activiteiten. In iedere hal is een cateringpunt geopend waar een variërend aanbod van hapjes en drankjes wordt geboden. Neem plaats op een van de vele terrassen, de catering van de Brabanthallen staat graag voor je klaar.

Datum : Zaterdag 14 & zondag 15 december 2019

Locatie : Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ’s-Hertogenbosch

Openingstijden : Van 10.00 tot 17.00 uur

Meer informatie : www.megatrucksfestival.

Product aanbiedingen

Dealer in de Benelux