Menu producten

Ravam Tools importeur geworden van GT - GOODTOOL

RAVAM TOOLS is per 01-10-2018 importeur geworden van GOODTOOL producten

REMKLAUW EN REMSCHIJF REPARATIE.

Zeg vaarwel tegen ongelukken op de werk plek. Door het gebruik van GOOD TOOLS tilhulpen bij remrevisies van trucs. GOOD TOOLS is eenvoudig door één persoon te bedienen, waardoor de hulp van een collega bij demonteren van remklauwen en remschijven niet meer nodig is. Het in een verkeerde houding tillen van een zware remklauw wordt vermeden. Het losslaan van een remschijf met zware hamers is niet meer nodig.

Met GOOD TOOLS wordt de remklauw gefixeerd in een mobiel hijs hulpmiddel. Als alle bevestigingen van de remklauw zijn verwijderd, kan de remklauw worden op gehesen. Daarna kan de remschijf met naaf worden weg gereden. Met twee eenvoudig te bedienen hydraulische cilinders kan dan gecontroleerd de schijf van de naaf worden losgemaakt terwijl hij wordt gefixeerd in een GOOD TOOLS mobiele schijfophanging. Dit alles kan zonder enige inspanning van de monteur gedaan worden. De remklauw en de remschijf kunnen nu eenvoudig worden weggereden. Dit alles zonder fysieke inspanning van de monteur. Hierdoor zal er veel minder uitval zijn door rugblessures. Juist in deze tijd dat er moeilijk aan goede monteurs is te komen is het belangrijk zuinig te zijn op het personeel wat we hebben in de garage. Het hulpgereedschap van GOOD TOOLS is zo eenvoudig dat men naar twee, drie keer al snel een voordeel kan behalen van 30 % in de reparatie tijd.

ACCU VERVANGEN.

Voor het vervangen van een accu zijn meestal twee personen nodig die in een ongelukkige houding een zeer zware accu moeten tillen. Hierdoor kunnen gevaarlijke situaties ontstaan en blessures worden opgelopen. Om dit veilig en zonder overbelasting van de rug van en monteur te kunnen doen heeft GOOD TOOLS hier ook een til hulp ontwikkeld. Met één persoon kan men eenvoudig op de meest moeilijke plaats de accu wegnemen en de nieuwe accu plaatsen.

ROBUUST EN DUURZAAM.

GOOD TOOLS hulp middelen zijn gebouwd van hoogwaardig staal en duurzame componenten. Hierdoor zullen de GOOD TOOLS hulp middelen lang meegaan. Aan de hulpmiddelen en hulpstukken is bij normaal gebruik geen onderhoud nodig. Hulpstukken kunnen eenvoudig bij en aan het mobiele hijsmiddel worden opgeslagen. Op til hulp middelen kan men ook subsidie aanvragen bij de overheid.

GOOD TOOLS kan ook voor uw speciale toepassing het hulpgereedschap zo aanpassen dat het ook in uw speciale wensen zal voldoen. Graag willen wij van RAVAM TOOLS bij u een demonstratie verzorgen. Neem daar om contact op met RAVAM TOOLS

Product aanbiedingen

Dealer in de Benelux

Vragen? Stuur een WhatsAppje!